FÖRRÄTT
Ängsholmens mozzarella med bakade tomater och lakritsconsommé

VARMRÄTT
Lakritssotat ankbröst med lakritsbakad morot, konfiterad kålrot, lakritssky samt en sallad på rökt sidfläsk, champinjoner och granatäpple

DESSERT
Lakritscrème brûlée, inkokta rabarber med lakritsmaräng, mandelkaka med lakritssmak, rabarber yoghurt och pistagenötter

_______

Årets trerättermeny med lakrits är skapad av Stureplansgruppens kock Micael Karlsson och kocklärlingen Felicia Ekström. Menyn kommer att serveras på Lakritsfestivalen den 14-15 april vid bordsbokning.

Meny Lakritsfestivalen
395 kr/pers
Du måste boka för minst 2 personer.

_______

Vinpaket
320 kr

Till förrätt
Ett glas L Chardonnay, Frankrike 2016

Till varmrätt
Ett glas Lirac les Chenaies, Frankrike 2016

Till dessert
Ett glas Rivesaltes Ambré EKO, Frankrike 2003