Festivalbloggare 2013

PRESSMEDDELANDE: Nu söker Lakritsfestivalen återigen festivalbloggare inför årets stora lakritsfest 22-23 mars. Femton platser finns och förutom goodiebags med lakrits kommer festivalbloggarna också få gå på exklusiva pressaktiviteter.

De två senaste åren i Lakritsfestivalens sexåriga historia har utvalda bloggare inbjudits till att fördjupa sig i lakrits. Nu söker Lakritsfestivalen återigen festivalbloggare inför årets stora lakritsfest, 22-23 mars på Annexet vid Ericsson Globe i Stockholm.

”Våra festivalbloggare har blivit en given och mycket trevlig del i kommunikationsarbetet”, de är ett viktigt språkrör till och från besökarna”, säger Tuija Räsänen Lakritsfestivalens arrangör. Syftet med bloggprojektet är att sprida lakritskunskap och att visa upp den växande svenska lakritsbranschen. Projektledare är Beatrice Bemström och Jennie Gustavsson.

Femton utvalda festivalbloggare kommer att få goodiebags med lakritsnyheter och klassiker från årets utställare hemskickade. Dessutom får de gå på några av de exklusiva pressaktiviteterna såsom lakritsprovning, provlagning av festivalmenyn, mingellunch och pressvisning av Lakritsfabrikens nya fabrik och förhandsvisning av Sparadisets nya lokaler på Västermalm. Festivalbloggarna kommer att matschas mot de olika presseventen.

Bloggprojektet startades i samarbete med bloggnätverket Spot and Tell som i år kommer att ingå som en av de femton festivalbloggarna. Bloggar gör Spot and Tells grundare Agnieszka Baltyn. Resterande festivalbloggare kommer att utses 25 februari.

Så här ansöker du Ansökningsperioden pågår till 23 februari och de antagna meddelas 25 februari. Ansökan skickas till info@lakritsfestivalen.se. Ange bloggens inriktning, antal läsare per vecka och hur du vill festivalblogga om Lakritfestivalen samt Instagramalias.