LIQ
Nyheten LIQ är en finsk handgjord premiumlakrits, skapad för att förföra konnässörer från hela världen. De nytänkande recepten där lakrits matchats med till exempel apelsin, svamp och svartpeppar är framtagna av Tomi Björck, en av Finlands främsta kockar och krögare.

 

Beriksson
Beriksson är familjeföretaget från Västsverige som erbjuder nya smaker och godsaker av hög kvalitet. Vi erbjuder eko-lakrits, choklad-lakrits, kolsyrade drycker, såser och mer. Några av produkterna vi tar med till Lakritsfestivalen är 1886 ekolakrits-pastiller och pulver, Omnoms isländska prisbelönta lakrits-kaka, Gardins prisbelönta lakrits-choklad och Resvilles svartvinbär/lakritscurd. Självklart kommer vi med nyheter även detta år. Följ oss på Facebook, Instagram och Pinterest för att få senaste nyheterna: BerikssonSweden.

 

Desserter utan gränser
En liten dessert om dagen är nödvändigt … och den ska både överraska och vara väldigt god. Det är vår smakfilosofi och den vill vi förmedla genom vår lakrits. Vi erbjuder söta smakupplevelser i form av handgjord konfektyr och provningar. Vår Salmiakkola har fått utmärkelsen Sveriges favoritlakrits 2013, 2014 och 2015.