Lakritsfabriken i Ramlösa

Stolta tillverkare av Sveriges första glutenfria premiumlakrits. Vi lanserade 2011 våra första produkter under Lakritsfestivalen i Stockholm och utbudet har breddats mycket sedan dess.

Det finns allt ifrån chokladdoppad lakrits, en salmiakserie och lakritsråvaror till en supersalt variant och olika säsongssmaker – och så vårt varumärke kallat Lakritskungen, som fyller upp glappet mellan vanlig vardagslakrits och premiumlakrits, som givetvis fortfarande är gluten- och gelatinfritt.

Produktionen har flyttat till nya lokaler på Ängelholmsvägen i Helsingborg, där vi också har en butik med café och en lokal för våra populära lakritsprovningar. Missa inte heller att prova något av våra goda recept med lakrits, som finns på vår hemsida.

I montern kommer Lakritskocken Douglas Spiik att bjuda på matlagning och provsmakning. Lakritsfabriken kommer med två härliga nyheter, en toffee med smak av lakrits och hallon samt en chokladdoppad lakrits med blåbär. Vi kommer även att bjuda på många härliga aktiviteter där ni får möjligheten att överraskas, tävla och smaka mycket gott. Välkomna till vår monter!

Besök gärna vår hemsida www.lakritsfabriken.se